За нас

С нас всяко парти е приказно!

Място изберете, гости поканете, усмивките вземете и на нас се Доверете! Приказно парти с нас направете, щастливите мигове запомнете и  за всички ваши купони ни се обадете!

Феи, Балони, сладки миньони за приказни купони ще откриете при нас и можете да поръчвате в захлас, ние ще изпълняваме от раз.

На нашето приказно място, ще откриете различни продукти и възможности за организацията на едно незабравимо парти.

Достатъчно е да изберете мястото на което ще празнувате и да закупите всичко необходимо, което желаете да присъства на вашето парти. Ние поемаме организацията и ще предоставим всичко на уреченото място и в точния час. Ако нямате зала в която да празнувате ще ви предложим и Приказен детски център.

Ние предлагаме всичко, Вие вземете колкото искате!

Повече за фирмата

Вече 16г сме на пазара на детските празници. През тези години придобихме опит във всички области свързани с организацията и изпълнението на детски и не само събития. Работим успешно със много фирми и различни организации .

Отлични отношения и много креативна работа успяхме да изградим със Столична община. Участвали сме в почти всички детски събития организирани от Столична община като зимния фест „Коледария“.

Работим успешно с една от най – големите агенции, както и един от големите в областта на организацията на грандиозни събития Калоян Лалев –Кайо. С негова покана, взехме участие в различни събития където успяхме да развием потенциала си още и още.

Бяхме поканени да организираме детски клубове по време на кастингите в огромния проект Биг Брадър Фемили, взехме участие в турнето на Кока –Кола ( Coca – Cola Chill and Grill) където организирахме изцяло детските събития по време на всички концерти. С годините научихме как да радваме деца и възрастни и да оставяме незабравими спомени след нашите събития.

Към днешната дата всяка година различни малки и големи фирми, както и много семейства ни се доверяват да направим техните събития. С годините се развихме успяхме да създадем екип от специалисти във всяка област. Вече 16г организираме всякакви събития от оборудването, през анимацията, храната и сладките изкушения. Всички наши детски аниматори са професионални актьори, а костюмите ни са като истински. Всяко парти е различно и ново предизвикателство.

При нас клиента е на първо място, целта ни винаги една – Детската усмивка.